Norrmalm

Det första spadtaget har tagits i Nordic Choice och Diös stora satsning där ”Sveriges förmodligen vackrast belägna parkeringsplats” (citat Petter Stordalen) ska förvandlas till hotell med 270 bäddar.
Knut Rost, vd för Diös, ser satsningen som ett sätt att öka pulsen i centrum.
– Det känns fantastiskt att vi nu är igång med att bygga Sundsvallsbornas nya hotell och mötesplats. Vi hoppas att hotellet, tillsammans med utvecklingen av IN-gallerian, blir det nya kvarteret, som bidrar till att fler människor vill vara i centrum.
Hotellbygget kan också ses som en del i arbetet med att göra båda sidor av Selångersån attraktivare, där kommunen tidigare har rustat upp kajerna och skapat parkmiljöer.
Under våren 2021 kommer det nya hotellet att öppnas.

 

Hallå där, Petter Stordalen …

Varför satsar ni i Sundsvall?

Attendance at the EAT Stockholm Food Forum, Clarion Hotel Sign, Stockholm, 2017-06-13

Petter A Stordalen , Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande, som bygger ett nytt hotell på Norrmalm med 270 rum:

  Kommande år öppnar vi många nya hotell. De har en sak gemensamt och det är att de öppnar på platser där vi ser en oerhörd potential. Sundsvall är inget undantag. Jag är oerhört glad över att vi fått förtroendet att förvandla Sveriges förmodligen vackrast belägna parkeringsplats till stans nya mötesplats, Sundsvallsbornas nya och självklara vardagsrum. Dessutom har vi ambitionen att erbjuda Sundsvalls bästa arbetsplats när vi nästa år påbörjar rekryteringen av hotellets personal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s